maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kaikki osaa! Heath Nashin ja MUM`s-Outin Flowerdrops-ympäristöteos valmistui yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Keskiviikkona 15.6. teos ripustetaan kävelysillalle Turkuun!

“Flowerdrops on kestävän kehityksen ympäristötaideteos, joka valmistuu avoimissa työpajoissa yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Teos on hiljainen kannanotto paitsi kestävän kehityksen taiteen ja muotoilun myös yhteisen ympäristövastuun puolesta.”  * Outi Puro * Heath Nash *

"Pajoissa kaupunkilaisia odottaa kuusi valmista metallikehikkoa, jotka odottavat "kukittajia". Kaupunkilaisten kanssa yhdessä valmistetut muovimuodot kiinnitetään kehikkoihin ja kehikot ripustetaan keikkumaan teatterisillalle elokuun loppuun asti. Teos päätyy lopulta tuottamaan "hyvää", kun varjostimet myydään ja saatu tuotto lahjoitetaan eri kohteille Suomessa. Näin roskasta saatu hyvä pääsee kiertämään."

Kiitos materiaalista Mehukatti, kiitos työpajatilasta ja näyttelypaikasta Aboa Vetus Ars Nova-museo ja Kiasma-shop, Flux Aura, Turun taiteilijaseura, Turku 2011. Erityiskiitokset kaikille osallistujille! PS. We love Turku, we love You!

Flowerdrops keikkuu kävelysillalla koko kesän aina 31.8.2011 asti.






















2 kommenttia:

  1. Tämä on oikeanlaista toimintaa, aivan mainio juttu! Jospa ehtisi ihailemaan teosta Turkuun!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana Pophamster! Tulehan Turkuun ennen elokuun loppua, niin näet! terkuin me

    VastaaPoista