Follow Mum`s by Email/ Kirjoita tähän mailisi ja saat Mum`sin sähköpostiisi

tiistai 27. tammikuuta 2009

NAM! Hanan tarjoaa piparminttuja!


NAM! Katsokaapas nyt tätä ihanaa HANAN YANNYn uutta piparminttukorua! Se kuuluu SQUIGGLES-sarjaan, joita MUMsilla on ollut jo aiemmin. Nyt luvassa raikkaita ranne- ja kaulakoruja vähemmillä helmillä, vähemmällä työllä ja näin vähemmällä hinnalla. 

SQUIGGLES-korujen tarina liittyy helmiin, jotka "leivotaan" käsin, eli jokainen helmi on syvävärjätty. Kun helmeä tarkastelee läheltä ja sopivassa valossa, voi huomata käsityön jäljen.

 Materiaali on "fimoa", korumuovimassaa, joka kolahtaessaankaan ei mene rikki. Helmet valmistutetaan Kwa Zulu Natalissa asuvilla käsityöläisillä, joille Hanan lähettää massan ja jotka vastaavasti palauttavat valmiit helmet Hananille postitse. Kapkaupungissa Hanan taas jakaa korun kokoamistyön omalle luottotiimilleen, eli kuudelle Hananin kodin takapihalle arkisin kokoontuvalle naiselle. He valmistavat koruista ensin prototyypit ja kun tuotevalmistus on ideoitu, niin alkaa jalkautuminen lähialueella asuvien luottonaisten kotiin. Siellä naisia ohjataan uuden korun valmistuksessa, kunnes homma sujuu omatoimisesti. Kaikki materiaalit tulevat Hananilta ja kerran viikossa Hananin aviomies lähtee korujen ja sisustustuotteiden keruukierrokselle.

Jokaisen korun viimeistelee Hanan Yannyn kiva, pieni logomerkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti