sunnuntai 3. tammikuuta 2010

MUM`s-taideuutisia/ MUM`s-Art news




Viime kesänä 2009 Fiskarsin kesänäyttelyn kaikki kudotut veistokset ovat löytäneet uuden omistajan. Tämä yllätti MUM`sin iloisesti ja uusia veistoksia luvassa muun muassa Rauman ja Jyväskylän taidemuseoissa. Kumpaiseenkin rakennamme kudottujen veistosten installaation.

**

MUM`s kudottujen veistosten installaatiolla Rauman taidemuseon "Kotini on linnani"-näyttelyssä tammikuun 2010 lopusta aina huhtikuulle asti. Mukana myös muutama ihana Heath Nashin valaisin sarjasta Other People`s Rubbish. Näyttelyn yhteydessä MUM´sin non-stop pajoja, joissa voit Heathin teeman mukaisesti,  valmistaa korun muovijätteestä.  Täällä pajaohjelma. Näyttelyyn ja taidemuseon näyttelyportfolioon voit tutustua täällä.

**
Rauman taidemuseon shoppiin tulossa uusia ihania MAGDA-korujamme. Samaiset korut myytiin muuten Plan-shopista loppuun lähes kuukaudessa. Koruissa käytetty karva on ylijäämää.

**
Tammikuun lopussa MUM`s piipahtaa viikon reissulla Tukholmassa Formex-messuilla ja jännittää moista seikkailua jo nyt. Meidät löytää lifestyle-osastolta TODAY-alueelta B03:43. Tule tervehtimään, niin tulee kotoisampi olo!

**
Loppuvuodesta 2010 MUM`sin uudet kudotut veistokset Jyväskylän taidemuseossa aina vuoden 2011 puolelle asti. Meille on varattu suuri, hieno näyttelytila. MUM`s-Outi työstää parhaillaan kudottujen veistosten kokonaisuutta.

Suurkiitos Rauman ja Jyväskylän taidemuseoille kutsusta!



Kaikki tämä tarkoittaa, että Mielie-kutojille työtä ja näin myös vakituista palkkaa ja Outille paljon hyvää työtä luvassa tänä vuonna. NIIN hienoa, hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti