Follow Mum`s by Email/ Kirjoita tähän mailisi ja saat Mum`sin sähköpostiisi

lauantai 18. syyskuuta 2010

COMING! MATKALLA!

Olipa kerran painovirhepahvi, joka olisi joutunut roskakoriin, ellei Gemma kumppaneineen olisi reippaana lähtenyt keräämään talteen kaikkea ylijäämää. Eihän tuota pahvia kukaan käytää voinut, kun kuukaudet hieman sekaisin, päivistä puhumattakaan. Gemmalle materiaali oli juuri kelpo.  
Yhdessä tiiminsä kanssa he lähtivät leikkaamaan pahveja soiroiksi, jotka muovitettiin käsityönä. Suikaleet punottiin laukuiksi, kasseiksi ja A4-koon mahduttaviksi kansioiksi ja niihin painettiin kantohihnat vankalla painokoneella, jotta kantohihnoista tulisi mahdollisimman kestävät. Ja niin vain kävi, että kestävä tuli ja kaikki uniikit laukut, kassit ja folderit pakattiin laatikoihin ja laatikko pääsi laivaan. Osoitteeksi kirjattiin MUM´s, Suomi. Parhaillaan taitanee tuo laiva seilata siellä Espanjan tienoilla, eli paremmalla puolella reissua lasti jo on. Kohta Suomessa. 
Sen pituinen se prinsessalaukkutarina ja loppu näkyy kohta MUM`sin nettikaupassa. Tai eihän se mikään loppu ole, vaan uuden omistajan onnellinen alkuhan tuo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti