Follow Mum`s by Email/ Kirjoita tähän mailisi ja saat Mum`sin sähköpostiisi

perjantai 17. kesäkuuta 2011

FLOWERDROPS-paljon työtä, vielä enemmän iloa! Teos on ihana!

Flowerdrops-teosta pääsee nyt ihastelemaan Turun kävelysillalle ja nyt teos on kuulkaa ripustettu oikein kahdesti! Meitä konsultoitiin ripustuksesta useammaltakin eri ammattitaholta ja vaikka kaiken piti olla ookoo, niin teräksinen ripustusvaijeri kesti kaksi vaivaista päivää ja sitten se nirhaantui. Poistimme ja vaihdoimme vaijerit uusiin heti. Tämä tarkoitti sitä, että ripustimme kokonaisuuden kahteen kertaan- nostureineen kaikkineen. Työtunteja ei laskettu. Erityiskiitos Mikalle.

Ensimmäinen vaijeri oli kakkoslaatuista ja siinä kuulemma ydinlanka liian kovaa niin, että nyt Starkki, josta vaijerin ostimme on poistanut sen myynnistä ja hoitaa asiaa vaijerin maahantuojan kanssa. Niin, että  sellaista.

Katsokaahan kuitenkin kuvia ja nauttikaa. Teos on ihana. Yksittäisten kukkien määrästä voi saada arviota pajoihin osallistuneiden määrästä. Ihmisiä oli koko ajan ja jotkut valmistivat yksittäistä kukkaansa kolmekin tuntia- toiset viipyivät koko päivän, toiset kaksi päivää, joku vain muutaman minuutin. MUMs-Outi kiittää teitä kaikkia ja palkittua taiteilija ja muotoilija Heath Nashia, joka Flowerdrops-pajoja ja teosta varten matkusti kotimaastaan Etelä-Afrikasta asti Turkuun ja joka FLOWERDROPS-teosta varten antoi luvan käyttää kestävän kehityksen valaisinsarjaansa Other People`s Rubbish- pajojen ideana. Teos valmistui konkreettisesti turkulaisten kaupunkilaisten käsissä osana Turun kulttuurikaupunkivuotta. Heath ja MUM`sin Outi toimivat vain mahdollistajina siinä, että ihmiset voivat osallistua ja nyt kävellä käsi kädessä sillalle etsimään ja esittelemään kukkaansa..

Teokset sähköistetään valaisimiksi syyskuun alussa, kun varjostimet laskeutuvat sillalta. Tämän jälkeen ne myydään eri tiloihin ja tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen, tai kohteeseen, joka tukee jotakin tärkeätä. Mikä se voisi olla? Ehdota!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti