keskiviikko 14. joulukuuta 2011

QUEEN ELISABETH

Mum`s arvostaa ja kunnioittaa rouva Elisabeth Rehnia. Lämmin, viisas ja tarpeen tullen tiukka. Kuvassa Mum`s on tapaamassa Elisabethia ja tilaisuudessa hän sai valita itselleen MUM`s-laukun. Voi Hyvin- lehdestä soittivat syksyllä ja kysyivät, että tahtoisinko olla mukana antamassa jollekin jotakin joululahjaksi- osana eettisten lahjojen joululahjatarinaa. Tahdoin ja sain toteuttaa yhden haaveen. Olen nimittäin joskus ajatellut, että jos saisin valita MUM`s-laukulle lähettilään, niin yksi heistä olisi Elisabeth Rehn, mutta jos Mum`sin nimissä tarjoaisin hänelle laukkuamme, niin se tuntui  tylsältä markkinatempulta ja jätin siksi ottamatta yhteyttä. Niinpä oli todella hienoa, että lehti oli se, mikä teki aloitteen. Ja Mum`sillapa oli sitten valmiina tämä idea ja lehdessä siihen tartuttiin.

 Elisabeth lupasi ottaa laukun mukaan New Yorkiin ihmisoikeustuomioistuimen tapaamiseen. Lisäksi hän lupasi uudesta lastistamme ostaa toisenkin laukun, koska "vain se auttaa naisia". Lämmin, viisas ja tarpeen tullen tiukka. Kiitos Elisabeth. Kiitos Voi Hyvin-lehti. Mum`s on yhä ihan otettu ja kovin onnellinen tapahtuneesta.

Ja uudessa DEKO-lehdessä MUM`s-emo tekee erittäin vaarallisen ja vaativan pallotempun. Ethän kokeile sitä kotona. Joulukuun numerossa. DEKO 2011.

1 kommentti: