Follow Mum`s by Email/ Kirjoita tähän mailisi ja saat Mum`sin sähköpostiisi

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mum'sin reilu designlelusarja laajenee lasten suunnittelemana

Roosa Virtanen  11v  ja Aaro Lamminmäki 5v   

Aada Liukko 8v

Iida Puranen 11v

Leevi Lepistö 12v

Elmer Stucki 11v

Tessa Lauri 11v

Eliida Ahola 7vOnnea Aaro, Tessa, Roosa, Elmer, Iida, Aava, Leevi, Eliida ja kiitos kaikille lelusuunnittelijoille ja kilpailuun osallistuneille!

Voittajatyö on Roosan Kettu! Kuusi muuta upeata suunnitelmaa palkitaan!


Lämpimät onnittelut! Mum'sin lelukilpailun tulokset on julkistettu. Palkitsemme seitsemän osallistujaa joiden piirroksesta valmistetaan lelu osaksi Mum'sin kestävän kehityksen luksuslelusarjaa. Voittajat saavat kaikki piirroksensa pohjalta valmistetun lelun omakseen. 

Kilpailuun osallistui yli 60 piirustusta yli 40 tekijältä kaukaisimmat osallistuvat aina Amerikasta asti. 

Lelu valmistetaan Mum'sin bolivialaisten naisten käsissä ja ihan kokonaan käsityönä. Näin Mum's antaa työtä naisille, jotka muuten elävät vaikeissa olosuhteissa vuoristossa Andien laaksossa. Naiset voivat tehdä työtä kotonaan ja hoitaa samalla perhettä. Kerran viikossa Mum'sin henkilö kiertää naisten kodeissa keräämässä valmiit lelut ja antamassa ohjeet ja materiaalit uuteen tilaustyöhön. Seuraavaksi he saavat voittajien piirustukset ja tekevät siitä lelun!

Mum's toimii reilun kaupan mukaan. Se tarkoittaa sitä, että maksamme naisillemme reilua palkkaa ja työstä maksettu korvbaus sovitaan yhdessä. Kaikissa maissa ei ole tavallista, että ihmiset tekevät töitä reilulla palkalla, vaan usein, kun mitään muuta työtä ei tarjolla ole ja pakko on kuitenkin ruokaa hankkia, niin ihmiset joutuvat tekemään työtä lähes palkatta olosuhteissa, joihin kukaan meistä ei haluaisi koskaan joutua. Siksikin me Mum'sissa olemme tosi iloisia siitä, että otit osaa kilpailuumme. Olet samalla auttamassa naisiamme työllistymään.


Kaikki kilpailutyöt on nähtävillä Mum'sin facebook-sivustolla osoitteessa
https://www.facebook.com/pages/MUMs-making-good-with-goods/10150094273735032?ref=hl


Aurinkoista kevään ja voittajille oman pehmolelun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti