Follow Mum`s by Email/ Kirjoita tähän mailisi ja saat Mum`sin sähköpostiisi

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

MIELIEn ekologinen vihannespuutarha

Mielien Adrin idea ekologisesti viljellystä vihannespuutarhasta työntekijöilleen ottaa askeleita kohti valmistumistaan.  Apujoukkoja on tullut Saksasta asti, kun Etelä-Afrikkaan vuodeksi muuttaneen perheen äiti on luvannut opastaa vihannesviljelyn saloihin. Perheen isä sen sijaan on kerran viikossa luvannut hoitaa autokuskin hommia, kun kudontamateriaaleja kerätään Kapkaupunkin ympäristöstä ja kuljetetaan pajalle.

Puutarhan tarkoituksena on tarjota päivittäisiä ruokatarpeita Khayelitsassa asuville kutojille ja heidän perheilleen.  Adri heitti viime viikolla pyynnön "koko universumille", että kaikki ideat ja ajatukset hankkeen rahoittamisesta tulisivat tarpeeseen. Mieliella itsellään ei ole tarpeeksi varaa kustantaa koko operaatiota, vaan ulkopuolisten tuki on tarpeen. 

Olisiko sinulla ideoita siitä, miten me täältä Suomesta käsin voisimme osallistua avittamaan hanketta? Jos on, niin otathan yhteyttä Outiin info@kotiprojekti.fi.

Yksi ajatus tulee tässä: haluaisiko sinun yrityksesi  tutustua Kapkaupungin matkallaan Mielien toimintaan? MUMs voi järjestää tapaamisen, tutustumisen Mielien pajaan ja toimintaan, visiitin Khayelitsaan tutustumaan Mielien "kummipäiväkotiin" ja puutarhaan, visiitin esimerkiksi jonkin kutojista kotiin. Vastapalveluksena lahjoitus Mielien vihannespuutarhaprojektiin.  

Yksi varsinaissuomalaisista yrittäjistä koostunut ryhmä jo visiteerasikin pajassa vain pari viikkoa sitten. Olivat ihastuksissaan, kun tapasin heitä viime viikolla. Omasta ja varmaan myös heidän puolestaan voin suositella lämpimästi!

Laitetaan ideanystyrät muhimaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti